Tech

Handwarmers Action, Lidl & meer budgetkeuzes

man in black jacket covering his mouth

We zijn bloedserieus als we zeggen dat er mensen zijn die door een aandoening last kunnen krijgen van koude handen (en voeten). Daarnaast heb je natuurlijk van allerlei mannen die van nature koude handen hebben, zonder verklaarbare reden. De overige groep omvat alle mannen die zich wellicht wat te ‘stoer’ voelen door handschoenen en dus maar met ijspegeltjes rondlopen, als het buiten koud is.

Om welke reden je ook last hebt van koude handen, alles kan worden voorkomen met een en dezelfde oplossing: handwarmers. Handwarmers zijn hét geheime en onopvallende wapen tegen de vervelende aspecten van moeder natuur. In deze blog lees je waar je goedkope handwarmers kan kopen.

Handwarmers Action

Jawel, een tripje naar de Action plan je vandaag nog in. Ze verkopen hier namelijk zeer voordelige handwarmers, die gelijk zullen laten zien waarom het zo handig is. Lees je gauw verder?

Thermofect handwarmers

Prijs: €0,99 (4 stuks)

Deze handwarmertjes geven tot wel 10 uur heerlijke warmte af. Ze zijn, als je ze in gebruik neemt, direct op temperatuur en zullen de rest van de dag je beste vriend zijn. Het maakt niet uit of je ze in je handschoenen, broekzak of andere plek legt, je zal er hoe dan ook profijt van hebben. Zit je bijvoorbeeld elke dag stil achter je bureau en kan je na een tijdje niet meer typen omdat je vingers bevroren zijn? Gebruik handwarmers! Is het buiten vijf graden onder nul en moet je fietsen/ lopen? Gebruik handwarmers!

Handwarmers Lidl

We hebben het sterke vermoeden dat ook de Lidl een winkel is waar handwarmers worden verkocht. Eens zien of we gelijk hebben!
Spoiler: we hadden gelijk, want die worden inderdaad op de website van Lidl verkocht.

2 handverwarmers

Prijs: €1,99 (2 stuks)

In principe lijken deze handwarmers duurder dan die van de Action, maar dat valt reuze mee als je kijkt naar de kenmerken. Deze handwarmers zijn namelijk herbruikbaar. Ze geven dan wel ‘maar’ een uur warmte af, echter zijn ze tot 1000x te gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen is op het metalen plaatje in de handwarmer te klikken, waarna het ‘verwarmen’ begint. De plaatjes worden maximaal 55 graden Celcius. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je bijna je handen zal verbranden.

Andere budget keuzes

De wereld van handwarmers heeft zich gelukkig niet beperkt tot de Lidl en de Action. Met andere woorden, er zijn nog véél meer plekken waar je betaalbare handwarmers kan aanschaffen. Overigens zien we dit wel echt als een luxe product en kunnen we heel goed begrijpen als je hier het geld niet voor over hebt. Misschien overtuigen de volgende prijzen je van de aanschaf!

Handwarmers Wedze

Prijs: 14,99 (30 stuks)

Voor ongeveer 50 cent per stuk, ontvangt je deze handwarmers. Het pakket is in dit geval te koop bij de Decathlon, maar Wedze is een merk dat je op wel meer plekken terugziet. In ieder geval zouden deze handwarmers je handen ongeveer 5 à 6 uur warm moeten houden. De warmers warmen op als ze in contact met lucht komen en je versnelt het opwarm proces door over de warmers de wrijven. Een beetje blazen tegen de warmers moet het ook goed doen. De maximale temperatuur ligt op 65 graden Celcius, wat dus weer wat warmer is dan degene van de Lidl. Wees je ervan bewust dat hier dus verschil in zit.

Handwarmers BP

Prijs: €35,95

Een handwarmer van een heel ander kaliber betreft deze handwarmer van het merk BP. Wat zo ‘uniek’ aan deze handwarmer is, is dat hij elektrisch is. Dat betekent dat je hem oplaadt aan een snoer, om vervolgens je handen (of andere delen van je lichaam) te verwarmen indien nodig. Je stelt de warmer in op 40, 50 of 60 graden Celsius en kan vrijwel direct genieten van zo’n heerlijk gevoel. Een oplading zal je overigens ongeveer 5 a 6 uur aan warmte opleveren. Dat klinkt niet veel, maar als je er over nadenkt dat je het apparaat in- en uit kan schakelen wanneer je wil, zal je er veel langer mee kunnen doen. Dat komt omdat je handen misschien na een kwartier al wel weer op temperatuur zijn. Wat is dan het nut van een handwarmer die nog 5 uur lang doorbrandt? En oh ja, het is tegelijkertijd ook een massageapparaat én heeft een zaklamp functie.

Handwarmers Relaxxed

Prijs: €13,30 (2 stuks)

Hetgeen dat je met deze handwarmers doet is klikken, gebruiken en doorkoken. Met andere woorden, je klikt op het metalen plaatje, kan zo’n 20 minuten genieten van de warmte en moet ze doorkoken om ze weer naar hun beginbasis te brengen. 20 minuten maar? Ja, 20 minuten. Dat heeft ook wel iets te maken met hetgeen we hiervoor beschreven: na 20 minuten zijn je handen echt wel warm. Behalve als je van fietsen houdt, zal je waarschijnlijk ook niet vaak langer dan 20 minuten op de fiets zitten met deze warmertjes in je handschoenen. Ach, je begrijpt wel wat we bedoelen.

Handwarmers CNLSight

Prijs: €18,95

Het betreft wederom een elektrische handwarmer, die je met een usb-kabeltje kan opladen. Op het LED-display kan je zien op welke temperatuur (40/ 50/ 60 graden Celsius) hij staat ingesteld. Overigens is de handwarmer uitgerust met onder andere een oververhittingsbeveiliging, wat misschien een wat fijner gevoel geeft. Helaas heeft het apparaat dan nu niet per se het formaat die je makkelijk en onzichtbaar in je broekzak of handschoenen houdt. Verder is het ook niet helemaal duidelijk hoe lang het item nu temperatuur gaat afgeven, dus ook dat is wellicht ietwat jammerlijk. Misschien dan toch maar voor de iets duurdere variant van hierboven gaan.

Handwarmers Bramble

Prijs: €31,99 (80 stuks)

Heel eerlijk, waar we zelf misschien nog niet over na hadden gedacht, is dat je het aantal handwarmers misschien gedeeld door twee moet aanhouden. In dit pakket heb je dan wel 80 stuks, maar je hebt twee handen. Dus heb je veertig paar en kan je er misschien twee keer zo kort voor kiezen. Je hoeft dit natuurlijk niet te doen, maar daardoor kan je je handen wel tegelijkertijd verwarmen. Hoe dan ook betreft dit zogeheten wegwerp handwarmers. Na één keer gebruiken zullen ze 8 tot 10 keer warmte afgeven, waarna je ze kan weggooien. Overigens worden ze pas warm als ze in contact met lucht komen en hoef je dus niet bang te zijn voor 80 handwarmers die tegelijkertijd opwarmen.

Koopgids

En tot slot, omdat we graag willen dat je meteen de juiste keuze maakt, een koopgids voor handwarmers. De beschreven tips zullen je inzicht geven in je eigen eisen. Zo zal je ongetwijfeld te weten komen welke soort handwarmer nu echt goed bij je past. Je kan wellicht aan de hand van deze koopgids ook nog zelf een onderzoek doen naar de beste handwarmer!

 • Type handwarmer
  Er zijn verschillende soorten handwarmers beschikbaar, zoals herbruikbare handwarmers, wegwerp handwarmers en elektrische handwarmers. Kies het type dat het beste bij je behoeften past. Het type zegt natuurlijk ook iets over de mate waarin je handwarmers opnieuw moet aanschaffen. In dat geval zijn elektrische handwarmers misschien wel de allervoordeligste.
 • Warmtebron
  De meeste handwarmers gebruiken chemische reacties of luchtopwarming om warmte te genereren. Zorg ervoor dat je begrijpt hoe de handwarmer werkt en of deze veilig is voor jouw gebruik. De warmtebron zegt soms ook wel iets over de snelheid waarmee de handwarmer kan opladen. Ook handig om te weten, als je (van nature) een persoon bent die altijd haast heeft.
 • Warmteduur
  Controleer hoelang de handwarmer warmte kan genereren voordat deze moet worden opgeladen of vervangen. Dit is belangrijk als je van plan bent om de handwarmer gedurende langere periodes te gebruiken. Weet, soms is een kortere warmteperiode juist voordeliger dan
 • Grootte en draagbaarheid
  Kies een handwarmer die gemakkelijk in je hand of zak past, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Een elektrische handwarmer is vaak wat groter en in die zin ook onhandiger, dus dat zijn inderdaad punten om over na te denken.
 • Oplaadmogelijkheden
  Als je een elektrische handwarmer overweegt, controleer dan of je gemakkelijk toegang hebt tot een stopcontact of een draagbare oplader om de handwarmer op te laden. Bij herbruikbare handwarmers moet je soms de handwarmer uitkoken, om de warmte terug te brengen. Dit kan best veel tijd in beslag nemen, dus het is handig hierin een overweging te maken.

Wat fijn dat je een keuze hebt kunnen maken aan de hand van onze tips! Op naar een winter zonder koude handen!

Gerelateerd
BlogTech

Kofferlabel Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Welkom bij deze blog over budget keuze kofferlabels. We laten hier zien dat zelfs de kleinste details een grote impact kunnen hebben…
Blog

Waar staat een LV kenteken voor?

Het beschikken over een auto is compleet normaal geworden binnen onze samenleving. Het kentekenbewijs dat geïntroduceerd is nadat de eerste auto’s op…
Blog

Klapstoelen Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Pff, druk, druk en nog eens druk. Zo kan je je levensstijl op dit moment wel beschrijven. Waar je de ene dag…