BlogTech

Kofferlabel Action, Lidl & meer Budget Keuzes

black and silver electronic device

Welkom bij deze blog over budget keuze kofferlabels. We laten hier zien dat zelfs de kleinste details een grote impact kunnen hebben op je reiservaring. Terwijl we ons vaak focussen op de bestemmingen en avonturen die voor ons liggen, vergeten we nog geregeld de eenvoudige, maar simpele dingen. We doelen dan niet op de afmetingen van je koffer, maar in het specifiek op eek offerlabel.

In deze blog lees je over de goedkope kofferlabels. Je ziet waar je deze kan kopen, waar het van belang is dat je ze koopt en welke voordelen ze je allemaal bieden. Bovendien geeft het toch een vleugje persoonlijkheid aan je bagage. Dus, laten we je niet langer ophouden en laten we gauw beginnen aan de zoektocht naar jouw perfect kofferlabel.

Kofferlabel Action

Action, de veelzijdige winkelketen, biedt een breed scala aan betaalbare producten, van huishoudelijke artikelen tot decoratie, hobbybenodigdheden en meer. Ontdek geweldige deals en verrassingen bij elke bezoek. Ontdek dus ook een aantal fantastische kofferlabels. Kijk je mee?

Bagagelabel

Prijs: €0,64

Hoewel je in eerste instantie misschien schrikt over dat er maar één bagagelabel op de website van de Action te vinden is, kunnen we deze schrik al gauw wegnemen. Dit bagagelabel, wat je dus aan je koffer kan hangen, komt in diverse varianten. De varianten zijn zo uiteenlopend en uniek, dat er vast eentje voor jou bij zit. Lees:

 • palmboom
 • zwart label met de tekst ‘do not touch my luggage’
 • blauw label met de tekst ‘my bag!
 • een roze zonnebril
 • een gele zon met een zonnebril in het midden en de tekst ‘beach please
 • een groene koffer
 • een grijze koffer

De labels bevestig je gemakkelijk aan je koffer of tas middels het riempje. Deze maak je ook vast zoals je dat met een riempje gewend bent. Het is redelijk stevig dus deze ben je niet zomaar kwijt.

Kofferlabel Lidl

Hoewel de Lidl tegenwoordig ook meer en meer een winkel wordt van ‘alles’, hebben ze helaas nog geen kofferlabels in hun assortiment. Koffers en handbagagekoffers verkopen ze dan weer wel, maar dit product is onvindbaar. En, om wat verduidelijking te geven, wij spreken hier over de website van de Lidl. In de winkel zal je nog niet eens de helft vinden van wat ze allemaal online hebben staan.

Andere budget keuzes

In principe heb je bij de Action al genoeg om uit te kiezen, maar deze hoeveelheid kan nog beter worden. Dus hier, bij deze, nog een hele extra bubs aan andere budget keuze kofferlabels. Geen dank, he!

En oh ja, zo goedkoop als bij de Action is moeilijk te vinden. Dan weet je dat ook!

Kofferlabel TravelTime

Prijs: €12,89
Aantal: 6 stuks

Poeh, deze labels schaf je in pakketvorm aan, voor een euro of twee per stuk. Het mooie aan deze labels is dat ze zijn gemaakt van PVC-silliconen. Ze zijn buigbaar dus raken niet snel kapot. Ook als er per ongeluk iets scherps langs raakt, dan zal het niet stuk gaan. Althans, de persoonlijke informatie op het papieren kaartje niet, want dat is immers waar het om gaat bij dit label. Op het papieren kaartje schrijf je al je contactgegevens, zoals je naam en telefoonnummer. Mocht er onverhoopt iemand jouw bagage meenemen of ben je het kwijt, dan kan je het een stuk makkelijker terugvinden. Houd verder rekening met een grootte van 10,5 x 5,6 cm. Dit is interessante informatie, want laat dat nou net de standaard grootte van veel zakelijke kaartjes zijn.

Kofferlabel Thousandtravelmiles

Prijs: €10,95
Aantal stuks: 2

Wannee tje op de link klikt, krijg je twee zilveren varianten van dit product. Echter is het in nog talloze ander kleuren beschikbaar en dus volledig aan te passen naar je eigen smaak. Maar goed, de reden waarom deze kofferlabels zo veel goede recensies hebben, is niet om het aantal kleuren. Daarentegen gaat het wel om het materiaal waarvan de labels zijn gemaakt. Dit gaat om niets minder dan aluminium. Dankzij het materiaal zijn de labels erg stevig en kan je ze gerust meenemen op iedere reis die je gaat maken. Maar, zo eerlijk zijn we dan ook wel weer, de negatieve recensies zeggen hier wel iets over. Enkele mensen hebben ervaren dat de labels het niet goed doen op vliegvakanties. Er wordt dan toch wel vaak ‘gesmeten’ met je koffers, waardoor labels afgebroken of niet meer aankwamen. Iets om rekening mee te houden!

Kofferlabel Merkloos

Prijs: €4,09

Op reis gaan kan een spannend avontuur zijn, maar het herkennen van je bagage op het vliegveld kan soms een uitdaging zijn. Daarom zijn deze handige kofferlabels een must-have voor reizigers. Het label is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren: blauw, roze en bruin. Bij elk label wordt een papieren kaartje geleverd waarop je je persoonlijke gegevens kunt schrijven. Het beschrijfbare kaartje wordt beschermd door een waterdichte plastic sleeve. Bovendien maakt het extra lange hengsel het eenvoudig om de kofferlabels stevig aan je bagage te bevestigen. Niet alleen zijn deze kofferlabels praktisch, maar ze voegen ook een leuk designelement toe aan je bagage. Dus, naast het feit dat je je koffer gemakkelijk herkent en verlies voorkomt, geven ze ook een persoonlijk tintje aan je reisuitrusting. Een kleine investering met grote voordelen voor elke reiziger!

Kofferlabel Shoppartners

Prijs: €7,49
Aantal stuks: 2

Deze set van 2 witte kofferlabels is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van stevig organisch tarwestro en wegen slechts 13 gram per stuk, met een afmeting van ongeveer 10 x 5 cm. Je kunt eenvoudig je gegevens op het kaartje schrijven en ze zijn voorzien van stevige koppelingsriemen. Bovendien zijn ze volledig afbreekbaar, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor reizigers die om het milieu geven. Een lichte en groene toevoeging aan je reisbagage, die ook nog eens erg stijlvol is. Heb jij bijvoorbeeld een mooie koffer van Suitsuit, dan passen deze labels er perfect bij. Met name als je Nast je koffe3r ook nog eens hun koffertjes hebt aangeschaft. Het kost je wat, maar deze extra aankoop is nog zeker wel te verantwoorden.

Kofferlabel Sundaze

Prijs: €1,99

Misschien heb je het liefst vandaag nog wel een kofferlabel nodig, omdat je vannacht vertrekt naar je vakantiebestemming. In zo’n geval is het fijn dat je gewoon naar een winkel kan in plaats van dat je het item moet bestellen. Hier zie je een kofferlabel waar dat eerste geldt: het label is te koop bij een Blokker-vestiging. Het label is simpel, maar stijlvol. Je kan je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en land erop kwijt. Mocht iemand een keer jouw kwijtgeraakte koffer ergens vinden, dan zal hij waarschijnlijk wel goed zitten met dit label. De bevestiging verloopt via een riempje, dus ook dat is stevig genoeg om enige tijd te blijven zitten.

Koopgids kofferlabel

Tot slot, een relatief beknopte koopgids met punten waarmee jij de juiste keuze voor een kofferlabel kan maken. Zie het als een soort samenvatting van kenmerken die wel al hebben vermeld en kenmerken waarvan je nog niet wist dat ze bestonden of van belang zijn.

 • Duurzaamheid
  Kies voor een kofferlabel dat duurzaam is en bestand is tegen slijtage, scheuren en water. Materialen zoals leer, plastic en rubber zijn vaak geschikt voor dit doel. Aluminium ziet er misschien wel erg mooi uit, het is lang niet altijd zo handig, omdat het snel kan breken.
 • Bevestiging
  Let op hoe het kofferlabel aan je bagage wordt bevestigd. Sommige labels hebben een gesp die je aan de handgreep of rits van je koffer kunt bevestigen, terwijl andere labels aan een lus of riem zijn bevestigd die om je koffer kan worden gewikkeld. Kies een bevestigingsmethode die gemakkelijk te gebruiken is en goed vastzit.
 • Informatie
  Zorg ervoor dat het kofferlabel voldoende ruimte biedt om je contactgegevens op te schrijven of in te vullen. Dit kan je naam, telefoonnummer, e-mailadres en zelfs je adres omvatten. Sommige labels hebben ook een verborgen flap of privacyklepje om je informatie te beschermen. Je kan er ook altijd voor kiezen om het papiertje er op de kop in te doen. Dan is helemaal niets leesbaar.
 • Uniek ontwerp
  Overweeg een kofferlabel te kiezen met een uniek ontwerp of kleur, zodat je bagage gemakkelijk te herkennen is op de bagageband. Dit kan helpen voorkomen dat iemand anders per ongeluk jouw koffer meeneemt.
 • Reviews en aanbevelingen
  Lees reviews en vraag om aanbevelingen van andere reizigers om een kofferlabel van goede kwaliteit te vinden dat aan je verwachtingen voldoet.
 • Aantal labels
  Overweeg om meerdere kofferlabels te kopen voor al je bagage, inclusief handbagage en ingecheckte bagage, zodat je al je tassen kunt identificeren.

Hopelijk heb je nu alle informatie om een keuze te maken in het soort bagagelabel dat je gaat aanschaffen. Veel succes en als je op vakantie gaat: veel plezier!

Gerelateerd
Tech

Handwarmers Action, Lidl & meer budgetkeuzes

We zijn bloedserieus als we zeggen dat er mensen zijn die door een aandoening last kunnen krijgen van koude handen (en voeten)….
Blog

Waar staat een LV kenteken voor?

Het beschikken over een auto is compleet normaal geworden binnen onze samenleving. Het kentekenbewijs dat geïntroduceerd is nadat de eerste auto’s op…
Blog

Klapstoelen Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Pff, druk, druk en nog eens druk. Zo kan je je levensstijl op dit moment wel beschrijven. Waar je de ene dag…