Blog

Joel Beukers: vermogen, bedrijf, vriendin, woning en meer feiten

person in gray shirt holding black dumbbell

Alles is goud. Alles draait om sport. En alles draait om de zogeheten ‘scoops’. Althans, dat is wat veel mensen, including us, allereerst denken als je aan Joel Beukers denkt. Dat is overigens niet iets negatiefs, maar simpelweg wat hij uitstraalt. Nou goed, achter deze ‘golden smile’ ben je ongetwijfeld benieuwd wat er verder over hem te vertellen is. Denk aan bijvoorbeeld aan zijn bedrijven. Hoe verdient hij zijn geld en hoeveel geld heeft het hem inmiddels eigenlijk opgebracht? Hoe zit het met zijn huis en heeft hij ook een partner om zijn succes mee te delen? Wat maakt dat hij zo succesvol is én al die tijd is gebleven? We zullen de antwoorden op deze vragen zo goed mogelijk voor je uiteenzetten. Dus, waar wacht je nog op? Het is tijd om gauw verder te lezen!

Wie is Joel Beukers?

First things first, want laten we even starten bij het begin. Sommigen zullen meteen weten over wie we het hebben als we de naam Joel Beukers neerzetten, anderen zullen nog veel vraagtekens hebben. In ieder geval kan je hem nu kennen van zijn bedrijf genaamd Clean Nutrition. Wat dat bedrijf inhoudt, lees je later. Want het starten van een bedrijf doe je niet zomaar en bovendien is succes ook niet iets dat gegarandeerd is.

In ieder geval is Beukers al zijn hele leven aan het sporten. Het starte bij een professionele rugby carrière, waarna hij zich met name zou richten op het fitness. Zijn carrière in het rugby eindigde vanwege een blessure evenals een positieve dopingtest. Al met al waren er genoeg redenen om dus een andere sport het hoofddoel te maken in Beukers’ leven. En kleinere doelen die bij dat ‘grote doel’ aansluiten, die waren er zeker. Zo wilde Beukers op de cover van een fitnessblad verschijnen (wat al in een jaar lukte) en stonden een gezonde voeding en intensief trainingsschema centraal. Hij creëerde uiteindelijk de zogeheten ‘Gouden Formule’, waar hij nu zo om bekend staat.

Bedrijf

De Gouden Formule mondde uit in zijn eigen bedrijf genaamd Clean Nutrition. Alles wat te maken heeft met de Gouden Formule, zie je hierin terug. We zetten alle services en producten even voor je op een rijtje:

  • Voedingssupplementen: alleen ‘schone’ supplementen met een a-kwaliteit aan ingrediënten. Alle producten zijn in ieder geval vrij van aspartaam, overbodige vulstoffen en toegevoegde suikers.
  • Merchandise/ sportkleding: denk van gouden scoops tot aan kleding waarin je het beste uit jezelf kan halen.
  • Trainings- en voedingsschema’s: al bijna 19.000 mensen hebben de coaching van Clean Nutrition gebruikt en zijn daardoor een stuk gezonder en fitter geworden.

Je overdrijft niet als je zegt dat alles met gezondheid te maken heeft. Hoewel de meningen over bijvoorbeeld voedingssupplementen en de manier van trainen die wordt aangereikt, verschillen, blijkt het toch een daverend succes. Zelfs zo’n daverend succes, dat Joel Beukers erdoor in luxe kan leven. En oh ja, niet te vergeten! Joel Beukers maakt ook nog video’s op sociale media. Hij combineert dus zijn bekendheid daar met de verkoop van producten voor zijn bedrijf. Beukers verdient aan beide ondernemingen genoeg geld en dat zie je ook wel terug in zijn filmpjes waarin hij in veel te dure gouden auto’s rondrijdt. Over het ‘schreeuwen’ (of aanmoedigen) waar Beukers eveneens om bekend staat, zijn de meningen enorm verdeeld.

Vermogen en woning

En wat mag dat dan schuiven, zo’n baan als ‘influencer/ creator’ en eigenaar van een goedlopend bedrijf? Nou, dat weten we niet. Althans, zo’n zes jaar geleden werd er flink op los gespeculeerd, maar inmiddels is er al jaren niet heel veel meer bekend geworden over zijn vermogen. Destijds heeft Beukers weleens aangegeven zo’n 400.000 euro te verdienen met de verkoop van zijn supplementen. Dat is dus al een paar jaar geleden, dus moet je nagaan wat het nu wel niet zou zijn. Niet dat al het geld uit het bedrijf direct in zijn eigen zak verdwijnt, maar je snapt wat we bedoelen, toch?

Naast een garage vol dure, gouden auto’s, heeft Joel Beukers sinds jaren ook een mooi stulpje op de kop getikt. Hij woont namelijk al jarenlang in een villa met bijbehorende garage, zwembad, fitnessruimte en prachtig ingerichte kamers. Waar het precies ligt, weten we overigens niet. Laten we het er in ieder geval op houden dat het groot zat is om al zijn dromen en wensen een plaatsje te kunnen geven.

Vriendin

Aan de zijde van Joel Beukers staat al jarenlang een bloedmooie dame genaamd Dionne Esmée Snel. Zij hebben samen twee kinderen, genaamd Jin en Neo. Het stel lijkt absoluut gelukkig en past in de zin van sporten en gezond leven hartstikke goed bij elkaar. Beide hebben ze een lichaam om door een ringetje te halen. Maar goed, dat mag ook wel als je het gezicht bent van een sportbedrijf.

Dionne, Joel en hun twee kinderen op vakantie

Wat Dionne overigens voor werk doet, is ons niet bekend. Althans, waarschijnlijk is ze aan het werk in het bedrijf van Joel Beukers. Daarnaast heeft ze op sociale media al tienduizenden volgers, wat natuurlijk erg aantrekkelijk is voor grote bedrijven om hun producten (tegen betaling) te laten promoten. We hopen in ieder geval dat het stel nog lang en gelukkig samen blijft. Op naar een mooie toekomst!

Conclusie

Joel Beukers. Een man die ooit door de mand viel met een positieve dopingtest, is nu het boegbeeld van wat een gezonde levensstijl dan wél inhoudt. We hopen dat hij nog lang kan blijven doet wat hij het allerliefst doet en mensen blijft inspireren om hun levensstijl volledig om te gooien naar een gezonde. Ben jij benieuwd naar zijn ‘Gouden Formule’? Neem dan een kijkje op een van zijn kanalen of de website van zijn bedrijf.