Inspiratie

Wesley Sneijder: vermogen, relaties, woning en meer feiten

white blue and red flag

Volgens sommigen was (of is) het ‘one of the best football players of the world‘. Tja, ooit heb je dat inderdaad over hem kunnen zeggen. Tegenwoordig zijn de geluiden wel anders. Zo wist iedereen eerder nog waar hij speelde en hoe goed hij was, zo vragen nu heel veel mensen zich af wat hij nu eigenlijk in zijn leven doet. Voetballen op hoog niveau zit er immers niet echt in, tenminste, niet als je naar zijn fysiek kijkt.

In deze blog zullen we over het vermogen, de relaties, de woning en meer feiten van/ over Wesley Sneijder vertellen. Niet omdat we op zoek zijn naar de juice, maar omdat we oprecht geïnteresseerd zijn naar zijn leven ná de profvoetballer-carrière die hij heeft gehad. Het gaat om de leuke dingen in het leven, toch!

Wesley Sneijder in een notendop

Gezien de meeste van jullie ongetwijfeld wel weten wie Welsey Sneijder is, geven we maar even een korte beschrijving van hem. Sneijder is een voormalig prof-voetballer die vooral bekend staat om zijn uitzonderlijke spel als middenvelder. Hij begon ooit zijn professionele carrière bij Ajax Amsterdam, waar hij uitgroeide tot een van de meestbelovende talenten van Nederland. Hij speelde in zijn carrière voor clubs als Real Madrid, Internazionale en Galatasaray, waar hij vele prijzen won. Een van die prijzen is de befaamde UEFA Champions League met Inter Milan in 2010.

Sneijder, en dat is waar de meeste Nederlanders het trotst op zijn, vertegenwoordigde ook het Nederlands elftal. Op zijn naam staat dan ook het record van meest gespeelde interlands, namelijk 134. Na een succesvolle carrière besloot Sneijder in 2019 met pensioen te gaan. Hij laat daarmee een indrukwekkende erfenis achter in zowel het Nederlandse als internationale voetbal.

Relaties

Eén van de dingen waar sommigen ook stikjaloers op waren, was degene met wie Wesley Sneijder een relatie had. Genoeg vrouwen hadden ook wel een beschuitje willen delen met zo’n succesvolle man als hij, kan je wel bedenken.

Ongeveer de bekendste relatie moet wel degene met Yolanthe Cabau zijn geweest. Uit deze relatie werd zoontje Xess-Xava geboren, met wie veel mensen het tegenwoordig te doen hebben, vanwege de af en toe moeilijk relatie tussen zijn ouders. Sneijder was op dat moment al vader van een zoon (Jessey) uit een eerdere relatie. Na de breuk leek hij overigens eerst nog te hopen dat de relatie zich zou weer herstellen, maar helaas is het tegendeel de waarheid. Sterker nog, hij heeft nu meermaals gezegd dat hij het niet meer wil hebben over Yolanthe, omdat hij dat niet relevant vindt. Live and let live, zouden we zeggen.

Maar goed, stilzitten deed hij de afgelopen tijd ook niet. Zo had hij een kortstondige relatie met Love Island deelnemer  Jotti Verbruggen en zou hij ook iets hebben gehad met een dame genaamd Shayna. Wat hiervan ook daadwerkelijk klopt, is ons niet bekend. Bovendien weten we ook niet of hij nu toevallig een relatie heeft. Het zou leuk voor hem zijn, maar het hoeft natuurlijk niet zo te zijn.

Wat doet Wesley Sneijder nu?

Iets wat duidelijk is aan het leven van Wesley na zijn topsportcarriere is dat hij onder andere aan het studeren is. Zo volgt hij opleidingen aan Harvard University en de Nyenrode Business Universiteit. Het betreft opleidingen die iets te maken hebben met zijn opkomende leiderschapskwaliteiten. Het zou onder andere een grote wens van Wesley zijn om een club over te nemen. Voor nu is dat nog niet gelukt en is hij ondertussen overigens ook nog bezig met een aantal andere activiteiten. Lees:

  • Veronica Offside
    Elke week maakt Sneijder onderdeel uit van het panel bij de talkshow Veronica Offside. Dit gaat over niets anders dan… voetbal!
  • Trainer
    Ook is hij weleens (we weten niet of dit op regelmatige basis is) actief als trainer. Dit doet hij onder andere met zijn broer Jeffrey bij DHSC, dat is de club waar Wesley en zijn broers vroeger ook al voetbalden.

Daarnaast zijn er af en toe berichten naar buiten gekomen dat hij zich graag zou willen aansluiten bij de technische staf van grote clubs zoals Ajax.

Vermogen en woning

Heel hard werken hoeft hij eigenlijk helemaal niet, want in zijn carrière als profvoetballer heeft hij genoeg verdient. We weten natuurlijk niet of hij dit er allemaal al doorheen heeft ‘gejast’, maar in principe gaan we hier niet vanuit. Toch snappen we wel dat je, ondanks het miljoenenvermogen wat hij waarschijnlijk nog heeft, niet niks wil doen. Je hebt immers zoveel ervaring en zoveel kennis, dat het zonde zou zijn als je er niets mee wil doen.

In ieder geval zit er al wel genoeg geld in huizen, voor als je je dat afvraagt. Hij betrekt momenteel, voor zover we konden vinden, een luxe penthouse in Utrecht en had eerder nog altijd een villa op Ibiza. Hoewel die een aantal jaar geleden te koop werd gezet, zegt het wel iets over het geld dat daarin is gestoken. Nou, wij gunnen het in ieder geval van harte! Waarom misgunnen terwijl je er ook juist met bewondering naar kan kijken. Hij heeft er jarenlang hard voor gewerkt, toch?

Conclusie

Al met al kunnen we concluderen dat het leven van Wesley Sneijder wel degelijk is verandert op basis van het ooit was. Zijn actieve leven als topsporter heeft hij achter zich laten en daarentegen wil hij zich nu richten op banen aan de andere kant van de lijn. Denk aan een rol binnen de technische staf of clubeigenaar. Voor nu kan je hem en zijn wat minder sportieve lichaam nog bewonderen bij Veronica Offside en op zijn Instagram-pagina.

Gerelateerd
Inspiratie

Joel Beukers: vermogen, bedrijf, vriendin, woning en meer feiten

Alles is goud. Alles draait om sport. En alles draait om de zogeheten ‘scoops’. Althans, dat is wat veel mensen, including us,…
BlogInspiratie

Milo Driessen: leeftijd, vriendin, vader, Slimste Mens deelname en meer

Alweer 30 jaar geleden zag een jongetje voor het eerst het levenslicht van deze wereld. Het speelde zich af in Den Haag,…
BlogInspiratie

Mbappe: afkomst, partner en meer

Met 111 miljoen volgers op de ‘gram’ valt hij nauwelijks te missen. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Kylian Mbappé….